• Flow Fitness 2019 Turner Dht250i Up Hometrainer
Ontdek het ‘nieuwe’ trainen met de DHT250i UP hometrainer iConsole van Flow Fitness en beleef buiten, binnen. Een ideale combinatie van twee werelden: een kwalitatief hoogwaardige hometrainer en de ongekende mogelijkheden van uw smartphone of tablet.

Max gebruikersgewicht 140 kg
Het frame is een sterke staalconstructie waarop maar liefst 10 jaar garantie zit en is bestand tegen intensief gebruik. Daardoor is het een ideale hometrainer voor personen die regelmatig willen trainen en als doel hebben om af te vallen en/of conditie te verbeteren.

24 trainingsprogramma’s
De trainingscomputer bevat 24 gevarieerde programma’s. U kunt onder andere kiezen uit 3 hartslag gestuurde, 12 voorgeprogrammeerde of 4 zelf in te stellen trainingsprogramma’s.

Lage instap
Doordat er voldoende ruimte tussen de kappen en de stuurbuis, kunt u eenvoudig uw been doorheen steken bij het op- en afstappen. Comfortabel, maar ook essentieel voor een hersteltraining na een been- of heupblessure.

Verstelbaar stuur
Het multifunctionele stuur is kantelbaar en op zeer veel verschillende manieren vast te pakken. Hierdoor is het geschikt voor elke fietshouding. Een sportief voorovergebogen of een comfortabele rechtop positie is allemaal mogelijk.

Smart Wheel bediening
De trainingscomputer is te bedienen door het unieke en innovatieve Smart Wheel. Hiermee loopt u eenvoudig door het menu en bevestigt u uw keuze door de knop in te drukken.
specs
frametype lage instap
kleur wit
secundary_kleur zwart

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Flow Fitness 2019 Turner Dht250i Up Hometrainer

  • Merk: Flow Fitness
  • Model: Flow Fitness Turner Dht250i Up Hometrainer, Zwart/wit
  • kleur : wit
  • Fietsnummer: F.639166
  • Barcode:
    -
  • €599,00


Beschikbare opties:


Tags: Flow Fitness 2019 Turner Dht250i Up Hometrainer, Flow Fitness Turner Dht250i Up Hometrainer, Zwart/wit - Grpd